Kerttu elu ilma prillideta

Autor: ReFocus | Kategooria: Laseroperatsioon


Minu elu ilma prillideta kulgeb imeliselt - pärast SMILE operatsiooni jõudsin vaid mõelda, et miks ma seda küll varem ette ei võtnud! 3 väikelapse emana on mugavuse kõrval oluline, et silmad oleksid kohe päriselt kõikjal ning on tõeliselt turvaline ja hea tunne minna lastega avalikku kohta nii, et ma prillidetagi näen, kus iga minu väike tegelane parasjagu askeldab.

Laste Zumba ja pilatese treenerina on igas minu päevas palju liikumist ning sport sisustab nii minu vaba- kui tööaja. Kui varem oli sageli raske näha treenijat saali tagumises reas, siis nüüd saan särasilmil tervitada ja jälgida kõiki minu treenitavaid, ilma et nad minu jaoks uduvahu sees oleksid.

Samuti olen hakanud taas tegelema hobidega, milles tunnen end nüüd prillideta palju meeldivamalt ja tublimana - tennis ja jooksmine. Mugavamalt ja mõnusamalt kulgevad nüüd kõik külastused kontsertidele, teatrisse või ka kaubandusse - tunnen ära tuttavad näod nii laval kui elus ja naudin iga hetke erinevatel üritustel varasemast hoopis enam.

Olen väga tänulik ReFocus Silmakeskusele oma elukvaliteedi kirjeldamatu parendamise eest!
Menu